СИГУРНОСТ

Сигурност

АНОНИМНОСТ

Данните, които получаваме, когато попълвате нашите изследвания, се представят в анонимна форма, така че отделните участници в изследването не могат да бъдат идентифицирани.

ЗАЩИТА

Агенция за маркетингови изследвания Прагматика е законов администратор на лични данни, регистриран в Комисията за защита на личните данни.

ЗАКОННОСТ

Съгласно закона за защита на личните данни, Прагматика ООД (като едноличен собственик на MyOptiS) се задължава да администрира личните Ви данни и да ги използва само за цели на проучванията, които провежда, спазвайки условията за сигурност.

БЕЗ СПАМ

Личните ви данни не могат да бъдат предоставяни на трети лица без изрично съгласие от Ваша страна. Освен това, ние Ви гарантираме, че няма да получавате никакви рекламни или спам имейли.

ГАРАНЦИЯ

Вашата анонимност е гарантирана и отговорите, които ще давате, ще бъдат използвани само в обобщен вид и за целите на статистическия анализ.

СИГУРНОСТ

Важно: От изключително значение е да излизате от профила си веднага, щом приключите работата си в панела. По този начин ще сте сигурни, че никой няма до получи достъп до личните Ви данни и кореспонденция.