УСЛОВИЯ

Общи Условия

В системата MyOptiS Вие печелите точки, когато попълвате анкети. Всяка анкета носи определен брой точки. Броят на точките се определя в зависимост от дължината на попълване на анкетата, като изрично ще бъдете уведомени за това. Ето точките, които средно получавате от една анкета в зависимост от времето на попълване:

Време за попълване
Брой точки
Равностойност в лева
До 5 минути 5 0.50 лв.
6 - 10 минути 6 - 10 0.60 - 1.00 лв.
11 - 15 минути 11 - 15 1.10 - 1.50 лв.
16 - 20 минути 16 - 20 1.60 - 2.00 лв.
Над 20 минути над 20 над 2.00 лв.
  • Всеки участник има възможност да следи натрупания брой точки към момента, както и точките, които е получил за всяко едно от  изследванията, в които вече е участвал.
  • За да замените точките си с ваучер за пазаруване, трябва да съберете минимум 200 точки, което е равностойно на ваучер от 20 лв.
  • След достигане на 200 точки, имате право да си поискате възнаграждението. Ако решите, бихте могли да изчакате да съберете още точки, за да ги замените за ваучер на по-голяма стойност.
  • Заявяването на възнаграждението става директно от Вашия профил – „Заяви ваучер“. За да получите заявените от Вас ваучери, е необходимо да потвърдите/ нанесете три имена на латиница заедно с Ваша българска банкова сметка (започваща с BG) или да посочите, че искате да получите Вашия ваучер на място в офиса ни в гр. София. Всички ваучери ще бъдат изплащани през първaтa седмицa на всеки месец.
  • Например, ако заявите ваучер през месец Януари, ще го получите през първите две седмици на месец Февруари.
  • За всяко изследване, което стартираме, Вие ще бъдете уведомен чрез имейл-покана, както и чрез Вашия личен профил. В поканата ще има линк за участие в анкетата, продължителност на анкетата, максимален брой точки, които може да получите, тема на изследването.
  • Участието в нашите проучвания е абсолютно доброволно. Вие сте свободни да се оттеглите от нашия панел във всеки един момент. Можете да поискате частично или цялостно изтриване на Вашите данни посредством изпращане на имейл на адрес: admin@myoptis.net.
  • Всяко лице има право да се регистрира в панела на MyOptiS само веднъж.
  • Важно е да знаете, че Вашата самоличност ще бъде уважена и поверителността на отговорите Ви ще бъде запазена.

Екипът на МyOptiS си запазва правото да изтрие дадена регистрация при съмнения за злоупотреби, без предварително предупреждение и обяснение.

Какво трябва да направите, за да участвате в MyOptiS?

Стъпка 1 - Регистрирате се в MyOptis.

За да се регистрирате в системата последвайте тази връзка: Регистрация в MyOptis..

Стъпка 2 - Активирате профила си.

За целта получавате писмо от системата на електронната си поща. Последвайте връзката в него, за да активирате профила си.

Стъпка 3 - Получавате покани.

На база въведените от Вас данни MyOptiS ще Ви покажи да участвате в различни анкети.

Стъпка 4 - Попълвате анкети.

Всяка анкета има различна продължителност, носеща Ви различен брой точки.

Стъпка 5 - Трупате точки.

За всяка попълнена от Вас анкета Вие получавате съотвения брой точки. При натрупан минимален брой точки получавате възможност да заявите паричен ваучер.

Стъпка 6 - Заменяте точките си за парични ваучери.

Заменяйки своите точки за паричен ваучер Вие печелите пари!


Станете част от MyOptiS!